Ont-moet

Renée

Renée MLD

Mijn naam is Renée Wolters-Mulder. Vanaf mijn zevende ben ik bij de paarden. In eerste instantie via maneges en een handelaar in hengsten, waar het nog normaal was dat de paarden 22 uur per dag op stal stonden. Ik hield meer van de geur van paarden(mest) dan van parfum.

Alhoewel de paarden een groot deel van mijn leven hebben uitgemaakt, ben ik pas in 2010 aan eigen paarden begonnen. En dat is ook het moment geweest dat ik me meer ging verdiepen in het optimaal houden en het welzijn van paarden. Dat is extra aangewakkerd toen ik in contact kwam met de Blauwe Hengst en de visie van Natascha. Vervolgens heb ik niet alleen alle opleidingen gevolgd, maar ben sinds een paar jaar ook praktijkopleider en examinator voor de opleiding tot manuele lymfedrainage (MLD)therapeut.

Lymfedrainage is een methode om veel problemen bij paarden te verlichten of zelfs op te lossen. Daarnaast bepaalt de juiste voeding een groot deel van de gezondheid van het paard. Dat heeft mij doen besluiten om, na mijn carrière in het bedrijfsleven en bij de politieacademie, middels deze aspecten een bijdrage te leveren aan het welzijn van paarden. Het is zo fijn om paarden te kunnen helpen en daarmee ook hun eigenaren.

Benieuwd of ik iets kan beteken voor jouw paard? Neem dan contact met mij op of kijk op mijn website ReneeMLD.nl

SPECIALISATIES

  • Persoonlijke coaching mbv paarden
  • Photizo Vetcare Low Laser (lichttherapie)