Ont-moet

Ine

Ik stel mij graag even voor.

Ik ben Ine, van oorsprong Antwerpse maar sinds 2017 woonachtig in het mooie Zeeuws Vlaanderen met mijn vriend, 3 paarden en 1 corgi. Wij streven ernaar onze dieren zo natuurlijk mogelijk te huisvesten en onze Paddock Paradise in te richten als EquiHabitat.

Ik heb een grote interesse voor alles wat er bij de gezondheid van een dier, het paard in het bijzonder, en de mens komt kijken. Dit heeft geleid tot het volgen van de Bachelor Diergeneeskunde, verschillende opleidingen van de Blauwe Hengst zoals de MLD opleidingen, themadagen en bijscholingen (jaarlijks), de veterinaire epigenetica opleiding van Evenwijs en een sportmassage opleiding voor paarden. Ondertussen ben ik ook humaan fysiotherapeut in opleiding. Ik studeer af in de zomer van 2021 en wil dan verder met het werk in de humane fysiotherapie en een master opleiding hiervoor volgen. Dit werk combineer ik graag met het helpen van paarden en hun eigenaren bij het ondersteunen van het lymfestelsel.

Ik heb de afgelopen jaren regelmatig trekpaarden en andere koudbloeden met CPL behandeld en betrek hier jou, als eigenaar, ook altijd intensief bij. De behandelingen die ik geef zijn mede de drager van alles wat jullie samen doen. Dit geldt natuurlijk bij alle paarden en klachten waarvoor je bij mij terechtkomt.

Mijn werkgebied is breed: Zeeuws Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en soms ook Antwerpen en West-Vlaanderen. Ik werk met verschillende therapeuten en dierenartsen in de regio samen en verwijs je ook graag door als je door iemand anders beter of sneller geholpen kan worden.

Als je denkt dat ik iets voor jullie kan betekenen, dan hoor ik graag via mail of whatsapp wie jullie zijn en wat jullie van mij verwachten.

SPECIALISATIES

  • Manuele lymfedrainage
  • Sportmassage