Ont-moet

Lisette Smeets

Lisette

Mijn naam is Lisette Smeets.
Samen met mijn man, kinderen en hondjes woon ik in het smalste stukje van Nederland, in Nieuwstadt. Naast twee hondjes hebben we een lieve Rheinlander merrie van 24 jaar en twee Shetlandpony’s, halfzusjes van 21 en 22 jaar oud. Zij staan op een wei met paddock en track 24/7 buiten.
Mijn zoektocht startte zo’n tien jaar geleden, toen zij alle drie tegelijk op mijn pad kwamen. Zij hadden veel verstoringen in hun lichaam. Onder andere dikke benen, zomereczeem, PPID, insuline resistentie met alle bijbehorende ongemakken.

Ik ben terug gegaan naar de basis. Vanuit de natuur naar ieder paard apart gaan kijken, wat heb jij nodig om paard te zijn en je happy te voelen? Hét paard bestaat niet, ieder paard is anders en heeft zijn eigen behoeftes vanuit zijn eigen natuur. Wij hebben, met alle liefde (!) onze dieren helemaal uit die natuur getrokken. Onze paarden moeten zich staande houden in on-eigen situaties. Zowel op het gebied van huisvesting, beweging, training en voeding.
Ik neem je graag mee in mijn visie van een gelukkig paard. In verbinding zijn de mogelijkheden eindeloos!
Bij Equi Feri kan je terecht voor lymfedrainage en natuurlijk voedingsadvies. Manuele lymfedrainage is de oplossing voor veel problemen bij paarden. Daarmee bied ik je ondersteuning van de algehele conditie en welzijn van je paard.
Wees welkom!

SPECIALISATIES

  • MLD Jaaropleiding
  • Natuurlijke voeding