Ont-moet

Marjan

Via de zon

Mijn naam is Marjan Cornelis en als lymfedrainage therapeut ben ik oprichtster en eigenaar van praktijk ‘Via de Zon’. Samen met mijn man, kinderen en paarden woon ik in het Drentse dorp Gees. Als groot paardenliefhebster ben ik gepassioneerd over het lymfesysteem en alles wat daarmee samenhangt.

Toen één van onze eigen paarden gezondheidsproblemen kreeg, bleef ik zoeken naar  mogelijkheden om hem te helpen. Mijn trekpaard bleek CPL (Chronisch Progressief Lymfoedeem) te hebben, lymfedrainage bleek voor hem de oplossing.

De resultaten van lymfedrainage behandelingen zijn voor de CPL van mijn paard zó effectief gebleken, dat ik besloot om zelf gediplomeerd lymfetherapeut te worden. Zo zet ik mijn kennis en ervaring in om andere paarden – en daarmee ook hun eigenaren – te helpen. Ervaring heeft mij geleerd dat manuele lymfedrainage (in combinatie met juiste voeding) voor tal van klachten verlichting kan geven, dan wel de oplossing kan zijn.

Mijn werkgebied is Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Op verzoek kom ik ook op locatie in andere delen van het land.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: www.marjancornelis.nl.

Groet,
Marjan Cornelis

SPECIALISATIES

  • CPL praktijk kennis
  • Manuele Lymfedrainage
  • Lymfetaping
  • Epigenetisch en orthomoleculair voedingsconsulent
  • Gemmotherapie