Ont-moet

Anne De Bels

Anne

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door pony’s, paarden en alles wat erbij komt kijken. Mede doordat ik altijd al omringd ben door verschillende dieren, maak ik hierbij eenvoudig connectie met hen. Liefde en zachtheid voor dieren staat dan ook centraal in alles wat ik doe.

Mijn passie en gevoel liggen bij zachte technieken die elkaar mooi aanvullen. Ik ben voor paarden zowel een gediplomeerde osteopaat als een gediplomeerde manuele lymfedrainage therapeut. Beide therapieën vullen elkaar mooi aan en beïnvloeden elkaar positief. Beiden bekijken het lichaam holistisch en kunnen zowel preventief als curatief ingezet worden. Afhankelijk van waartegen je paard aanloopt, wordt bepaald welke therapie het beste is om op dat moment in te zetten. Zowel manuele lymfedrainage als osteopathie kunnen prachtige resultaten teweeg brengen. Bij een consult zet ik eveneens kinesiologische taping in. Gedreven door mijn passie blijf ik mij steeds bijscholen en verdiepen in mijn vakgebied.

Mijn voorkeur ligt er altijd al in om alles zo natuurlijk mogelijk te houden voor de paarden. Dit van toen ik eventing begon te rijden met mijn eerste pony tot internationaal eventing met mijn paarden. Als nu nog steeds, waarbij ik geen wedstrijden meer rijd, wel nog steeds volop plezier met mijn paarden beleef en vooral focus op zoveel mogelijk paarden helpen.

Mijn doel is met zachtheid en liefde paarden holistisch te behandelen en te begeleiden. Dit om hen mentaal, fysiek en emotioneel beter in hun lichaam te doen voelen. Zo kan ik mee jullie ruiter-paard of jullie ruiter-pony connectie verbeteren.

Warme groeten,
Anne

SPECIALISATIES

  • Manuele lymfedrainage therapeut – MLD 1 2 3
  • Osteopaat voor paarden
  • Equine kinesiology taping
  • Lymfetaping
  • Hippisch ondernemer & paardenhouderij
  • VTS Instructeur B Jumping
  • The Horse Inside Out