Opleiders

Opleiders

Het MLDRegister is een initiatief van opleidings- en behandelcentrum Blauwe Hengst. Wij sluiten niet uit dat in de toekomst het MLDRegister door meerdere partijen wordt geïnitieerd. Ben je opleider op het gebied van manuele lymfedrainage voor paarden en heb je interesse om deel te nemen aan dit platform? Wij ont-moeten je heel graag!  

Blauwe Hengst

Blauwe Hengst is een opleidings- en behandelcentrum voor paarden en geeft opleidingen, themadagen en workshops voor mensen die op een andere manier naar de gezondheid van hun paard willen kijken en daarbij zelf het heft weer in handen willen nemen.

Blauwe Hengst biedt meerdere opleidingen aan op het gebied van Manuele Lymfe Drainage bij paarden. Afhankelijk van je insteek en behoefte kun je kiezen welke opleiding aansluit bij je wensen. Iedereen die hierin geïnteresseerd is kan in principe deelnemen. Er is geen vooropleiding vereist, tenzij dat er expliciet bij staat. De opleidingen zijn modulair opgezet zodat jezelf kunt kiezen hoe ver je je er in wilt verdiepen. Of je er professioneel mee aan de slag wilt of misschien alleen je eigen paard wilt ondersteunen, in het laatste geval heb je voldoende aan de MLD I basis opleiding.

Zelf een opleiding volgen?

Meer inzicht in een specifieke aandoening?